torsdag 7 juli 2011

Att köpa grill.

Nu är det ju som så, att har man gått och blivit godsägare som undertecknad just blivit, så måste man ju för fan ha en grill. Jovisst. Hade under några veckor spanat in en lämplig dito på Ica maxi för 899 riksdaler.


Igår blev det så dags, jag skuttade glatt in i butiken, hostade upp de 899 penningara och hämtade den tilltänkta grillen. Kött och annan tillbehör inhandlades, för nu skulle det grillas må ni tro. Ska bara skruva ihop grillen först.... Jag fick börja med att bända till benen så att de ur huvud taget skulle passa. Ena handtaget var garanterad använt tidigare, repigt och skrapat. Plåten under grillen måste också bockas till för att passa. Gångjärnen till locket fick bändas till för att passa. Det fattades skruvar och andra delar. Suck. Slutade med att Mange fick slänga köttet på sin grill. Ringde till Ica maxi och lade fram mina åsikter om grillen, och dom gick med på att ta tillbaka den utan problem.
Så idag blev det till att ånyo besöka butiken, lämna tillbaka grillen och.....hämta en ny grill! Vis av misstaget investerade jag i en kvalitetsgrill - en weber klotgrill! Lätt att få ihop, och ingrillad har den blivit!



Inga kommentarer: