fredag 23 september 2011

Google plus och gamla bilder

Har av ren enfaldig princip vägrat att skaffa ett Facebook konto. Varför vet jag egentligen inte. Kanske för att alla ständigt tjatar om det. MEN. Så dyker google upp med en egen variant av facebook, som heter Google +. Den har jag minsann skaffat. Fungerar alldeles utmärkt, förutom att man nästan är helt ensam att ha ett sådant konto...




Var ute och röjde i boden tidigare idag. Gick igenom lite flyttlådor och hittade några gamla fotografier på gamla motorcyklar jag haft:




Min första mc! En Honda z50 special. Underbar cykel!!




Min första riktiga cross. Eller rättare sagt endurocykel. En KTM 125, årsmodell 1990 om jag inte minns fel. Mycket strul bjöd den på, men också mycket nöje! Var med i Carlsborgs MK och körde lite, gjorde dock ingen större karriär...




Min första landsvägscykel. En Yamaha XS400 se special årsmodell 1982. Mellanklassregistrerad eftersom jag hade mc kort med begränsning de första två åren. Bilden är fotograferad bara två dagar efter att jag tog mc kortet. Vi var på mc träff i High Chaparall. Det stod fotografer utmed vägen och plåtade cyklar och skrev upp reg.numren. Därefter fick man hem ett erbjudande på posten om att köpa bilden. Smart affärside'!

måndag 19 september 2011

30 år!

Har precis vaknat och insett att 30 årsdagen är här. Vi hade fest i lördagskväll, så inatt har jag tagit igen myyyycket sömn. Visst ser jag pigg ut :-)
Ska snart åka in till Skövde och äta lite och sedan gå på aqua vitalis. Måste ju göra något annorlunda när man fyller år. Jag ska även ringa till min telefonbank, det gör jag varje år, för telefonsvararen gratulerar på födelsedagen :-) Ska även lyssna på Per Gessles "födelsedag".