måndag 27 december 2010

Rastlös!


Märkligt...när man väl är ledig från jobbet så kommer rastlösheten krypande på en. Finns ju inte så mycket att göra mitt i smällkalla vintern...

söndag 26 december 2010

Ett litet dryckestips!

Burr! -15 grader kallt ute. Då kan man värma sig med lite varm choklad...med en skvätt Xante i! Kan varmt rekommenderas för den frusne jullovsfiraren!

måndag 20 december 2010

Midvinternattens köld är hård....

och jag sitter inne i värmen och drömmer om sommar. Satt och tittade igenon bilderna från alp-resan och drabbades av total MC-abstinens. Lurar lite på vart jag skulle vilja åka nästa gång...?

Har länge viljat åka norrut och se Nordkap och därefter ner utefter Norgekusten förbi Lofoten och vidare söderut. Det jobbiga med en sådan resa är just den nästan 200 mil långa "transportsträckan" upp till Nordkap genom Sverige.

Alternativet är att åka nedåt Europa igen, med siktet inställt på Frankrike och Normandie. Den här gången skulle dock jag välja bort autobahn mot lite finare landsvägar.

Skulle gärna genomföra ovanstående resor på en BMW GS 1200.... risk för att det blir en sådan till våren.

tisdag 14 december 2010

Inte lätt att vara trafiklärare...

Gissa vem som styrt ut den här bilen så snyggt i diket? Jag!!!! Inför ögonen på ca 30 trafiklärarkandidater.... Har sällan sett så många kameror i luften samtidigt. Lär väl få höra det i minst 300 år nu :-)