fredag 26 februari 2010

Fredag igen!





Gött och vara ledig! Får se vad som händer i helgen. Ikväll blir det till att gå ut och käka en bit med Klingball. Men först måste bilen bli helgfin!




lördag 20 februari 2010

Snö!


Satan vad det snöar! Den vanligtvis fina utsikten mot Billingen från köket är borta. Känns som man bor i en låda utan fönster.
Men det är bättre med mycket snö än ingen alls!




Gött med helg igen, inga planer finns ännu. Funderar på att investera i en pulka......












tisdag 16 februari 2010

Semledagen!

Mums! Stor eloge till mina kollegor som fick tag i en en laktosfri semla! Fanns på Huldas café här i Kalleborg. Mätt....



lördag 13 februari 2010

Nu börjar OS!





Anser personligen att man borde få vara ledig när det är OS! Blir tufft att jobba på dagarna och glo på TV på nätterna, man får helt enkelt rationalisera bort sömnen. Alternativt sova på jobbet :) Ikväll blir det till att se på skidskytte, en av dom trevligaste grenarna att se.

söndag 7 februari 2010

Båtmässan







Båtmässan




Mycket båtar. Men ingen i 20 tusenkronorsklassen... märkligt.

Båtmässan i Göteborg



Är på väg ner till Göteborg för att kolla på lite båtar och tillbehör. Tänka sig att tåget avgick i rätt tid! SJ överträffar sig själva! Åker andraklass, något annat anstår inte en fattig trafiklärare :) Faktiskt ganska billigt att resa i västra götalandsregionen, 240 spänn för ett helt dygn på bussar och tåg.




fredag 5 februari 2010

Äntligen fredag!




Ska bli så skönt med helg! Inga fasta planer finns heller, och det är det bästa! Funderar på att kanske dra ner till båtmässan i Götet en sväng på söndag.


Generation yngre försöker övertyga generation äldre om tjusningen med Facebook. Går sådär...